facebook

Jídelníček

 Zvolený týden: 2020-22 
Pondělí 25.5.2020
Polévkačesneková se sýrem A:9
Oběd 1Záhorácký závitek /zelí, slanina,vařené brambory A:1/1,
Oběd 2Znojemský vepřový řízek,dušená rýže A:1/1
Úterý 26.5.2020
Polévkavývar s těstovinou a játrovou rýží/při objednání chodu jedna se na modulu v jídelně rozsvítí dioda snídaně/
Oběd 1Ruská hovězí pečeně/jako svíčková, s hříbky/,kynutý knedlíkA.1/1,3,7,9,10
Oběd 2Vepřové maso v hořčicové omáčce,těstoviny A:1/1
Středa 27.5.2020
Polévkahráškový krém, krutonky A:1/1,7,
Oběd 1Smažený vepřový řízek,bramborová kaše,salát
Oběd 2Rizoto z drůbežího masa se zeleninou,sypané sýrem
Čtvrtek 28.5.2020
Polévkaz jarní zeleniny
Oběd 1Kuřecí stehno na kmíně,dušené zelí, bramborový knedlík A:1/1,
Oběd 2Smažený sýr,vařené brambory,dresing
Pátek 29.5.2020
Polévkaselská A:1/1,9
Oběd 1Španělský ptáček z vepřového masa,dušená rýže A:1/1,3,
Oběd 2Rybí filet /treska/, zapečená se sýrem, vařené brambory,obloha

Alergeny: 1 lepek, 1/1 pšenice, 1/2 žito, 1/3 ječmen, 1/4 oves, 1/5 špalda, 1/6 kamut, nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich. 2 korýši a výrobky z nich. 3 vejce a výrobky z nich. 4 ryby a výrobky z nich. 5 podzemnice olejná/arašídy a výrobky z nich. 6 sojové boby /sója/ a výrobky z nich. 7 mléko a výrobky z něj. 8 skořápkové plody/mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich. 9 celer a výrobky z něj. 10 hořčice a výrobky z ní. 11 sezamová semena /sezam a výrobky z nich. 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentraci vyšší než 10mg. 13 vlčí bob /lupina a výrobky z něj. 14 měkkýši a výrobky z nich. Jídla mohou obsahovat i stopy dalších alergenů.